22.10.2008. Promena na celu Saveza samostalnih sindikata Kragujevca

Na sednici Veća Saveza samostalnih sindikata Kragujevca  za novog predsednika izabran je Jugoslav Ristić nakon što je dosadašnji predsednik Dragan Alempijević podneo ostavku, obrazlozivši je zdravstvenim i drugim razlozima i pri tom je predložio za novog predsednika Jugoslava Ristića.
Dragan Alempijević obavljao je ovu funkciju od 1994 god sa kraćim prekidom, dok je Jugoslav Ristić do sada obavljao dužnost potpredsednika u Savezu samostalnih sindikata Kragujevca, gde je došao nedavno, nakon više od šest godina  vršenja dužnosti predsednika Sindikalne organizacije Zastava oružje.
Kao glavne prioritete u prvoj fazi svog bavljenja ovim poslom, Jugoslav Ristić je istakao okupljanje u okviru Saveza samostalnih sindikata Kragujevca  svih organizacija koje su je napustile u ranijem periodu, formiranje sindikalnih organizacija u preduzećima gde ne postoje i povećanje društvenog uticaja ove organizacije.

One thought on “22.10.2008. Promena na celu Saveza samostalnih sindikata Kragujevca

Comments are closed.